Kategóriák
Hírlevél
Szállítási lehetőségek

Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Nirmalendu Chowdhury - Chand Binod (Folk Ballads of Mymensingh) LP (EX/VG+) IND

Nirmalendu Chowdhury - Chand Binod (Folk Ballads of Mymensingh) LP (EX/VG+) IND
  • Nirmalendu Chowdhury - Chand Binod (Folk Ballads of Mymensingh) LP (EX/VG+) IND
  • Nirmalendu Chowdhury - Chand Binod (Folk Ballads of Mymensingh) LP (EX/VG+) IND
2 900 Ft

Lemez állapota: EX

Borító állapota: VG+

    • Hanglemez állapotjelölések:

      - M (Mint - új) Teljesen új, játszatlan lemez.

      - NM (Near mint - szinte újszerű) Szinte kifogástalan állapotú lemez, egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, a lejátszás szinte sercegésmentes. A borító újszerű, közel kifogástalan.

      - EX (Excellent - kiváló) Alig használt, szinte újértékű lemez, apró felületi sérülés előfordulhat, ám ez a lejátszáskor nem hallható. A borítón minimális kopás fedezhető csak fel az éleknél vagy sarkoknál.

      VG+ (Very good+ - nagyon jó) Keveset használt lemez, enyhe felületi karcok lehetnek rajta; kis mértékű, ám a lejátszást érdemben nem zavaró sercegés helyenként előfordulhat. A borítón esetleg fellelhető árcédula, vagy annak nyoma, illetve enyhe körkopás, sarok- és élkopás is lehetséges.

      - VG (Very good - nagyon jó) Közepesen használt lemez, láthatóan gyakrabban játszották. Felületi karcok lehetnek rajta, sercegés előfordul. A borító átlagosan használt, közepes mértékű körkopás, sarok és élkopás is lehetséges.

      - G (Good - jó) Erősen használt lemez, zavaró sercegés hallható, 1-2 ugrás is előfordulhat. A borítón nagyobb felületi kopás, gyűrődés, élén pedig esetleg szakadás is található.

  • Kiadás helye:
    India
    Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    709522
Webáruház készítés