Hírek
Kategóriák
Hírlevél
Szállítási lehetőségek

Fizetési megoldás

Bakelit és CD lemezek felvásárlása / bizományi értékesítése

A lemezfelvásárlás átmenetileg szünetel.

A felvásárlás előtt, kérjük minden esetben egyeztessenek időpontot az alábbi telefonszámon: 70/586-47-51

Lemezfelvásárlás:

Vásárolunk kisebb-nagyobb gyűjteményeket vagy akár egy-egy lemezt is. Elsősorban nagylemezeket keresünk (LP, 12"), stílustól függetlenül, de a CD-k is érdekesek lehetnek.

Mennyit érnek a lemezeim?

A lemezek árait főként az állapotuk, kiadási helyük és kiadási évük, illetve a lemez zenei anyagának aktuális népszerűsége határozza meg.

Hová vihetem őket?

- Ha csak néhány bakelitlemezt szeretnél eladni, érdemes behoznod Barát utcai boltunkba, ahol a lemezek felmérése után árajánlatot adunk rá. Ha szeretnél előre tájékozódni a várható felvásárlási árakról, küldj fotót vagy listát az eladásra szánt lemezekről az info@hanglemeztasak.hu email címre vagy egyszerűen csak hívj fel minket a +36-70/586-47-51-es telefonszámon. Megpróbálunk egy közelítő árat mondani lista vagy fotók alapján is, de a pontos ár meghatározásához minden esetben meg kell néznünk a lemezeket.

Cím: 1074 VII.ker. Budapest Barát utca 11. (utcára nyíló bolt a bejárattól jobb kézre)

Tel: 70/586-47-51

Email: info@hanglemeztasak.hu

- Ha nagyobb, nehezen szállítható gyűjteményt adnál el, mielőtt behozod őket, mindenképpen telefonálj vagy küldj emailt, hogy fel tudjuk mérni, egyáltalán érdemes-e elhoznod és ha igen, nagyjából mennyi időt vesz igénybe a gyűjtemény átnézése.

- 200db-nál nagyobb gyűjtemények esetén Budapest területén ingyenesen házhoz megyünk és helyben felmérjük a lemezeket majd árajánlatot adunk.

- Budapesten kívül található gyűjtemények esetén is megoldható a személyes felmérés, de országosan inkább csak a nagyobb (min.250-300lemezes), gyűjteményekhez tudunk személyesen elmenni.

Webáruház készítés