Kategóriák
Hírlevél
Szállítási lehetőségek

Fizetési megoldás

Bakelit, CD lemezek, magnókazetták és lemezjátszók felvásárlása

Jelenleg csak bizományosi értékesítésre keresünk kiváló állapotú, keresett lemezeket. Felvásárlásunk szünetel.

Bővebb info itt:

https://hanglemeztasak.hu/bizomanyi

Kérjük, mielőtt személyesen elhozod a gyűjteményed, minden esetben telefonon egyeztessünk időpontot vagy küldj emailben listát vagy képeket az eladó lemezekről.

Csak az előre megbeszélt időpontban érkező gyűjteményeket tudjuk átnézni helyben.

Lemezfelvásárlás:

Vásárolunk kisebb-nagyobb gyűjteményeket, elsősorban nagylemezeket keresünk (LP, 12"), stílustól függetlenül. Ha ritkább lemezeket szeretnél eladni, válaszd bizományos eladás szolgáltatásunkat.

Mennyit érnek a lemezeim?

A lemezek árait főként az állapotuk, kiadási helyük és kiadási évük, illetve a lemez zenei anyagának aktuális népszerűsége határozza meg. Fotók alapján sok esetben a kiadási helyet és a lemez minőségét nem lehet megállapítani, ezért pontos felvásárlási árat csak személyes megtekintés után tudunk meghatározni.

Hogyan fotózzam a lemezeket?

Nem szükséges minden lemezt egyesével befotózni, 1 képre akár 10-15 lemez is mehet és elegendő a borító első oldala.

Címünk: 1074 VII.ker. Budapest Barát utca 11. (utcára nyíló bolt a bejárattól jobb kézre)

Tel: 70/308-52-93

Email: info@hanglemeztasak.hu

Email esetén, írd meg melyik településen/kerületben található a gyűjtemény, hány db. nagylemez (30cm-es átmérő) van a gyűjteményben, nagyjából milyen stílusú lemezek.

- 250db-nál nagyobb gyűjtemények (min. 250db 30cm-es nagylemez) esetén Budapest területén ingyenesen házhoz megyünk és helyben felmérjük a lemezeket majd árajánlatot adunk.

- Budapesten kívül található gyűjtemények esetén is megoldható a személyes felmérés, de országosan inkább csak a nagyobb (min.300-400lemezes) gyűjteményekhez megyünk személyesen.

Webáruház készítés