Kategóriák
Hírlevél
Szállítási lehetőségek

Fizetési megoldás

Bakelit és CD lemezek felvásárlása / bizományi értékesítése

Lemezfelvásárlás:

Vásárolunk kisebb-nagyobb gyűjteményeket vagy akár egy-egy lemezt is. Elsősorban nagylemezeket keresünk (LP, 12"), stílustól függetlenül, de a CD-k is érdekesek lehetnek. A különlegesebb kiadványok esetén bizományi értékesítésre is van lehetőség, erről bővebben alul.

Mennyit érnek a lemezeim?

A lemezek árait főként az állapotuk, kiadási helyük és kiadási évük, illetve a lemez zenei anyagának aktuális népszerűsége határozza meg.

Hová vihetem őket?

- Ha csak néhány lemezt szeretnél eladni, érdemes behoznod Barát utcai boltunkba, ahol a lemezek felmérése után árajánlatot adunk rá. Ha szeretnél előre tájékozódni a várható felvásárlási árakról, küldj fotót vagy listát az eladásra szánt lemezekről az info@hanglemeztasak.hu email címre vagy egyszerűen csak hívj fel minket a +36-70/586-47-51-es telefonszámon. Megpróbálunk egy közelítő árat mondani lista vagy fotók alapján is, de a pontos ár meghatározásához minden esetben meg kell néznünk a lemezeket.

Cím: 1074 VII.ker. Budapest Barát utca 11. (utcára nyíló bolt a bejárattól jobb kézre)

Tel: 70/586-47-51

Email: info@hanglemeztasak.hu

- Ha nagyobb, nehezen szállítható gyűjteményt adnál el, mielőtt behozod őket, mindenképpen telefonálj vagy küldj emailt, hogy fel tudjuk mérni, egyáltalán érdemes-e elhoznod és ha igen, nagyjából mennyi időt vesz igénybe a gyűjtemény átnézése.

- 200db-nál nagyobb gyűjtemények esetén Budapest területén ingyenesen házhoz megyünk és helyben felmérjük a lemezeket majd árajánlatot adunk.

- Budapesten kívül található gyűjtemények esetén is megoldható a személyes felmérés, de országosan inkább csak a nagyobb (min.250-300lemezes), különlegesebb gyűjteményekhez tudunk személyesen elmenni.

 

Bizományi értékesítés:

Eladásra szánt értékesebb, különlegesebb lemezeidet érdemes bizományi értékesítésre beadni, ha a piaci árhoz legközelebb álló árat szeretnéd kapni értük, de nem akarsz foglalkozni a lemezek meghirdetésével, átadásával, csomagolásával, postázásával, szóval ha az eladás kellemetlenségeit inkább ránk hagynád.

A bizományi értékesítés lényege, hogy jutalékért cserébe (30%) értékesítjük eladásra szánt lemezeidet. Ennek első lépése, hogy telefonon vagy emailben megbeszéljük milyen lemezeket szeretnél eladni, majd elhozod Barát utcai boltunkba őket, listát készítünk róluk és bizományosi szerződést írunk alá (ehhez a személyi igazolványodra és lakcímkártyádra lesz szükség). A sikeresen eladott lemezek eladási árának 70%-át kapod meg készpénzben vagy a bankszámládra utalva a hó végi elszámolást követően. 

Webáruház készítés