Kategóriák
Hírlevél
Szállítási lehetőségek

Fizetési megoldás
Termék részletek


Gépi lemeztisztítás vákumos lemezmosó géppel (Pro-Ject VC-S2)

Gépi lemeztisztítás vákumos lemezmosó géppel (Pro-Ject VC-S2)
350 Ft

Február 15-től egységesen 350ft-ba kerül mindhárom lemezméret tisztítása. Belső tasakkal együtt 400ft.

Gépi lemeztisztítás (a VII.kerületben) Pro-Ject VC-S vákumos lemezmosóval

A folyadékos, vákumos tisztítással eltávolíthatók az olyan makacsabb szennyeződések is, mint pl. a mélyen lerakódott porréteg, az ujjlenyomatok, vagy a dohányfüst. A felhasznált tisztítóoldat a lemezen egyenletesen szétterítve feloldja a szennyeződéseket, ezután a gép leszívja a lemezről a folyadékot a feloldott kosszal együtt. Sellak (gramofonlemez) lemezek is moshatók vele.

 

A tisztítást egy Pro-Ject VC-S vákumos géppel és alkoholmentes gyári Pro-Ject tisztítókoncentrátummal végezzük. A koncentrátum kétszeresen desztillált vízben van oldva (1:10-hez arányban) és - a hatékonyabb tisztítás érdekében - kb. 30-35 fokra felmelegítve. (a gyári kézikönyv 20-40fok közötti hőmérsékletet javasol).

 

A tisztítás ára nagylemezeknél 300ft lemezenként (az ár nem tartalmazza az új belső tasakot) – Új belső tasakkal 350ft (kivéve Nagaoka és 'Mofi style' tasakok - ezeket teljes áron számoljuk). (Ha másik belső tasakot szeretnél, a honlapon több, mint 15 féléből válogathatsz) Kislemezeknél és 10"-es középlemezeknél 250ft a tisztítás ára belső tasak nélkül.

Ha nem szeretnéd megvárni a mosást, a lemezeket nyitva tartási időben bármikor – előzetes egyeztetés nélkül is - behozhatod a VII.ker. Barát u. 11. szám alatti boltba, és a tisztítást követően, néhány napon belül ugyanitt veheted át őket.

Ha szeretnéd helyben megvárni, legfeljebb 2 lemezt hozz egy alkalommal. Előtte telefonon (70/568-18-09) vagy emailben (info@hanglemeztasak.hu) beszéljünk meg egy pontos időpontot. (1 lemez mosása nagyjából 5-10 percet vesz igénybe.)

  • Cikkszám
    456202
Webáruház készítés