Kategóriák
Hírlevél
Szállítási lehetőségek

Fizetési megoldás
Termék részletek


Gépi lemeztisztítás vákuumos lemezmosó gépekkel (Pro-Ject VC-S2)

Gépi lemeztisztítás vákuumos lemezmosó gépekkel (Pro-Ject VC-S2)
  • Gépi lemeztisztítás vákuumos lemezmosó gépekkel (Pro-Ject VC-S2)
550 Ft

Gépi lemeztisztítás (a VII.kerületben) Pro-Ject VC-S2 vákuumos lemezmosókkal

A folyadékos, vákuumos tisztítással eltávolíthatók az olyan makacsabb szennyeződések, mint a mélyen lerakódott porréteg, az ujjlenyomatok, vagy a dohányfüst. A felhasznált tisztítóoldat a lemezen egyenletesen szétterítve feloldja a szennyeződéseket, ezután a gép leszívja a lemezről a folyadékot a feloldott kosszal együtt. Sellak (gramofonlemez) lemezek is moshatók vele.

 

A tisztítást Pro-Ject VC-S2 vákuumos gépekkel és alkoholmentes gyári Pro-Ject tisztítókoncentrátummal végezzük. A koncentrátum kétszeresen desztillált vízben van oldva (1:10-hez arányban) és - a hatékonyabb tisztítás érdekében - kb. 30-35 fokra felmelegítve. (a gyári kézikönyv 20-40fok közötti hőmérsékletet javasol).

 

A tisztítás ára mindhárom lemezméret (7", 10", 12") esetében 550ft lemezenként – Új belső tasakkal 650ft (lekerekített Katta fóliával, 70gr-os krém színű vagy 90gr-os fehér, belül fóliás papírtasakkal). (Ha másik belső tasakot szeretnél, a honlapon több, mint 15 féléből válogathatsz)

Ha nem szeretnéd megvárni a mosást, a lemezeket nyitva tartási időben bármikor – előzetes egyeztetés nélkül is - behozhatod a VII.ker. Barát u. 11. szám alatti boltba, és a tisztítást követően, néhány napon belül ugyanitt veheted át őket.

Ha szeretnéd helyben megvárni, legfeljebb 2-4 lemezt hozz egy alkalommal. Ha biztosra szeretnél menni, előtte telefonon (70/568-18-09) vagy emailben (info@hanglemeztasak.hu) beszéljünk meg egy időpontot, hogy elkerüld a várakozást. (2 lemez mosása nagyjából 5-10 percet vesz igénybe.)

  • Cikkszám
    456202
Webáruház készítés