Kategóriák
Hírlevél
Szállítási lehetőségek

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Gépi lemeztisztítás vákumos lemezmosó géppel (Pro-Ject VC-S)

Gépi lemeztisztítás vákumos lemezmosó géppel (Pro-Ject VC-S)
  • Gépi lemeztisztítás vákumos lemezmosó géppel (Pro-Ject VC-S)
  • Gépi lemeztisztítás vákumos lemezmosó géppel (Pro-Ject VC-S)
  • Gépi lemeztisztítás vákumos lemezmosó géppel (Pro-Ject VC-S)
250 Ft

Nincs raktáron

Gépi lemeztisztítás (a VII.kerületben) Pro-Ject VC-S vákumos lemezmosóval

 

A folyadékos, vákumos tisztítással eltávolíthatók az olyan makacsabb szennyeződések is, mint pl. a mélyen lerakódott porréteg, az ujjlenyomatok, vagy a dohányfüst. A felhasznált tisztítóoldat a lemezen egyenletesen szétterítve feloldja a szennyeződéseket, ezután a gép leszívja a lemezről a folyadékot a feloldott kosszal együtt. Sellak (gramofonlemez) lemezek is moshatók vele.

 

A mosást a legújabb (2.modellfrissítésen átesett) Pro-Ject VC-S vákumos gép végzi (gyári Pro-Ject tisztítókoncentrátummal). A koncentrátum kétszeresen desztillált vízben van oldva (1:10-hez arányban) és - a hatékonyabb tisztítás érdekében - kb. 30-35 fokra felmelegítve. (a gyári kézikönyv 20-40fok közötti hőmérsékletet javasol). A lemezre felvitt tisztítóoldat - szennyeződéstől függően - kb. 1 percet tölt a lemez egyik oldalán, hogy feloldhassa a mélyebben lerakódott koszt is.

 

A tisztítás ára 250ft lemezenként (az ár nem tartalmazza az új belső tasakot) – Új belső tasakkal 300ft. (Ha másik belső tasakot szeretnél, a honlapon több, mint 15 féléből válogathatsz)

Ha nem szeretnéd megvárni a mosást, a lemezeket nyitva tartási időben bármikor – előzetes egyeztetés nélkül is - behozhatod a VII.ker. Barát u. 11. szám alatti boltba, és a tisztítást követően, néhány napon belül ugyanitt veheted át őket. Gyorsítja a lemezek átvételét, ha előtte egy listát készítesz róluk (névvel, címmel, telefonszámmal és a lemezek címeivel), amit vagy emailben küldesz el vagy személyesen hozod a lemezekkel együtt.

 

Ha szeretnéd helyben megvárni a mosást, legfeljebb 2 lemezt hozz egy alkalommal. Előtte telefonon (70/568-18-09) vagy emailben (info@hanglemeztasak.hu) beszéljünk meg egy pontos időpontot. (1 lemez mosása nagyjából 5-10 percet vesz igénybe.)

  • Cikkszám
    456202
Webáruház készítés