Kategóriák
Hírlevél
Szállítási lehetőségek

Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Illés - Human Rights LP (G+,VG/G+)

Illés - Human Rights LP (G+,VG/G+)
 • Illés - Human Rights LP (G+,VG/G+)
 • Illés - Human Rights LP (G+,VG/G+)
1 500 Ft

Lemez állapota: G+/VG (lemosva, új belső tasakban, lejátszás alapján minősítve)

Borító állapota: G+

A képek nem az eladó lemezről készültek, de azzal megegyező kiadás.

 • Hanglemez állapotjelölések:

  - M (Mint - új) Teljesen új, játszatlan lemez.

  - NM (Near mint - szinte újszerű) Szinte kifogástalan állapotú lemez, egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, a lejátszás szinte sercegésmentes. A borító újszerű, közel kifogástalan.

  - EX (Excellent - kiváló) Alig használt, szinte újértékű lemez, apró felületi sérülés előfordulhat, ám ez a lejátszáskor nem hallható. A borítón minimális kopás fedezhető csak fel az éleknél vagy sarkoknál.

  VG+ (Very good+ - nagyon jó) Keveset használt lemez, enyhe felületi karcok lehetnek rajta; kis mértékű, ám a lejátszást érdemben nem zavaró sercegés helyenként előfordulhat. A borítón esetleg fellelhető árcédula, vagy annak nyoma, illetve enyhe körkopás, sarok- és élkopás is lehetséges.

  - VG (Very good - nagyon jó) Közepesen használt lemez, láthatóan gyakrabban játszották. Felületi karcok lehetnek rajta, sercegés előfordul. A borító átlagosan használt, közepes mértékű körkopás, sarok és élkopás is lehetséges.

  - G (Good - jó) Erősen használt lemez, zavaró sercegés hallható, 1-2 ugrás is előfordulhat. A borítón nagyobb felületi kopás, gyűrődés, élén pedig esetleg szakadás is található.

 • Kiadás helye:
  Magyarország
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  979784
Webáruház készítés