Kategóriák
Hírlevél
Szállítási lehetőségek

Fizetési megoldás
Termék részletek


Hobo Blues Band - Még élünk LP (VG+/VG+)

Hobo Blues Band - Még élünk LP (VG+/VG+)
 • Hobo Blues Band - Még élünk LP (VG+/VG+)
3 200 Ft

Lemez állapota: VG+ (B/3 és B/4 számok közti szünetben néhány fordulaton keresztül pattogás hallható! Lejátszás alapján minősítve.)

Borító állapota: VG+

A képek nem az eladó lemezről készültek, de azzal megegyező kiadás.

 

 • Hanglemez állapotjelölések:

  - M (Mint - új) Teljesen új, játszatlan lemez.

  - NM (Near mint - szinte újszerű) Szinte kifogástalan állapotú lemez, egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, a lejátszás szinte sercegésmentes. A borító újszerű, közel kifogástalan.

  - EX (Excellent - kiváló) Alig használt, szinte újértékű lemez, apró felületi sérülés előfordulhat, ám ez a lejátszáskor nem hallható. A borítón minimális kopás fedezhető csak fel az éleknél vagy sarkoknál.

  VG+ (Very good+ - nagyon jó) Keveset használt lemez, enyhe felületi karcok lehetnek rajta; kis mértékű, ám a lejátszást érdemben nem zavaró sercegés helyenként előfordulhat. A borítón esetleg fellelhető árcédula, vagy annak nyoma, illetve enyhe körkopás, sarok- és élkopás is lehetséges.

  - VG (Very good - nagyon jó) Közepesen használt lemez, láthatóan gyakrabban játszották. Felületi karcok lehetnek rajta, sercegés előfordul. A borító átlagosan használt, közepes mértékű körkopás, sarok és élkopás is lehetséges.

  - G (Good - jó) Erősen használt lemez, zavaró sercegés hallható, 1-2 ugrás is előfordulhat. A borítón nagyobb felületi kopás, gyűrődés, élén pedig esetleg szakadás is található.

 • Kiadási hely
  magyar
  Vatera.hu Export ár szorzó
  1,15
  Vatera.hu state flag
  0
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  GY277279920
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés