Kategóriák
Hírlevél
Szállítási lehetőségek

Fizetési megoldás
Termék részletek


Mahler, Czech Philh. O. / V. Neumann - Symphony No.9 2xLP (VG,EX/EX) CZE.

Mahler, Czech Philh. O. / V. Neumann - Symphony No.9 2xLP (VG,EX/EX) CZE.
 • Mahler, Czech Philh. O. / V. Neumann - Symphony No.9 2xLP (VG,EX/EX) CZE.
 • Mahler, Czech Philh. O. / V. Neumann - Symphony No.9 2xLP (VG,EX/EX) CZE.
990 Ft 
495 Ft
Kezdete: 2023.09.28   A készlet erejéig!

Lemezek állapota: VG,EX (A oldal első harmadában kb. fél cm-es sérülés miatt fordulatonként pattog, ezen kívül EX állapot. Lemosva, lejátszás alapján minősítve)
Borító állapota: EX

 • Hanglemez állapotjelölések:

  - M (Mint - új) Teljesen új, játszatlan lemez.

  - NM (Near mint - szinte újszerű) Szinte kifogástalan állapotú lemez, egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, a lejátszás szinte sercegésmentes. A borító újszerű, közel kifogástalan.

  - EX (Excellent - kiváló) Alig használt, szinte újértékű lemez, apró felületi sérülés előfordulhat, ám ez a lejátszáskor nem hallható. A borítón minimális kopás fedezhető csak fel az éleknél vagy sarkoknál.

  VG+ (Very good+ - nagyon jó) Keveset használt lemez, enyhe felületi karcok lehetnek rajta; kis mértékű, ám a lejátszást érdemben nem zavaró sercegés helyenként előfordulhat. A borítón esetleg fellelhető árcédula, vagy annak nyoma, illetve enyhe körkopás, sarok- és élkopás is lehetséges.

  - VG (Very good - nagyon jó) Közepesen használt lemez, láthatóan gyakrabban játszották. Felületi karcok lehetnek rajta, sercegés előfordul. A borító átlagosan használt, közepes mértékű körkopás, sarok és élkopás is lehetséges.

  - G (Good - jó) Erősen használt lemez, zavaró sercegés hallható, 1-2 ugrás is előfordulhat. A borítón nagyobb felületi kopás, gyűrődés, élén pedig esetleg szakadás is található.

 • Kiadási hely
  cseh / csehszlovák
  Vatera.hu Export ár szorzó
  1.15
  Vatera.hu state flag
  0
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  857385
  Tömeg
  600 g/db
Webáruház készítés