Kategóriák
Hírlevél
Szállítási lehetőségek

Fizetési megoldás
Termék részletek


Fehérlófia / Katyika meg Matyika / A Tilinkó LP (VG+,EX/VG+)

Fehérlófia / Katyika meg Matyika / A Tilinkó LP (VG+,EX/VG+)
 • Fehérlófia / Katyika meg Matyika / A Tilinkó LP (VG+,EX/VG+)
 • Fehérlófia / Katyika meg Matyika / A Tilinkó LP (VG+,EX/VG+)
 • Fehérlófia / Katyika meg Matyika / A Tilinkó LP (VG+,EX/VG+)
2 500 Ft

Lemez állapota: VG+ (Az A-oldal vége felé nyomáshiba! De ez csak kb. 20 fordulatig okoz enyhe koppanó hanghatást. Ezt leszámítva EX állapot. A hiba fotózva.)

Borító állapota: VG+

 

  • Hanglemez állapotjelölések:

   - M (Mint - új) Teljesen új, játszatlan lemez.

   - NM (Near mint - szinte újszerű) Szinte kifogástalan állapotú lemez, egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, a lejátszás szinte sercegésmentes. A borító újszerű, közel kifogástalan.

   - EX (Excellent - kiváló) Alig használt, szinte újértékű lemez, apró felületi sérülés előfordulhat, ám ez a lejátszáskor nem hallható. A borítón minimális kopás fedezhető csak fel az éleknél vagy sarkoknál.

   VG+ (Very good+ - nagyon jó) Keveset használt lemez, enyhe felületi karcok lehetnek rajta; kis mértékű, ám a lejátszást érdemben nem zavaró sercegés helyenként előfordulhat. A borítón esetleg fellelhető árcédula, vagy annak nyoma, illetve enyhe körkopás, sarok- és élkopás is lehetséges.

   - VG (Very good - nagyon jó) Közepesen használt lemez, láthatóan gyakrabban játszották. Felületi karcok lehetnek rajta, sercegés előfordul. A borító átlagosan használt, közepes mértékű körkopás, sarok és élkopás is lehetséges.

   - G (Good - jó) Erősen használt lemez, zavaró sercegés hallható, 1-2 ugrás is előfordulhat. A borítón nagyobb felületi kopás, gyűrődés, élén pedig esetleg szakadás is található.

 • Vatera.hu Export ár szorzó
  1.15
  Vatera.hu state flag
  0
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  592149
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés